selamat periksa

1. Exam
Bagaikan seluruh dunia sedang menghadapai peperiksaan. Khabar dari Korea, Mesir dan Australia mengiyakannya.

2. Blog vs Diari
-Bagaimana kalau kamu menulis tentang seseorang, dan seseorang itu membacanya, dan dia terasa?
+Budus. Itulah motifnya menulis blog. Supaya boleh dibaca orang. Kalau tak mau dibaca orang, aku tulis dalam diari saja.

3. Exam lagi
Pada musim periksa ni, saya dengan ini memohon maaf kepada semua yang pernah terasa dengan tulisan saya. Alhamdulillah, kita masih punya hati dan rasa.

11 thoughts on “selamat periksa

  1. oh sy tidak setuju dgn pendapat blog wanita = dairy..sbb xsemua wanita suka membuka rahsia hatinya aka dairy pd tononan umum..wallahua’lam

    good luck my bro..mg2 berjaya dgn cemerlang..amin

    za
    Ne

  2. cik zza: terima kasih. terima kasih. pasal blog sebagai diari tu, maksudnya, menjadikan blog sebagai diari. apa aku tulis nih, eh?

    dharajuku: waaa, sudah maju kamu (bodek jugak haha). pakai domain sendiri. bila exam di sana?

  3. kena jawab lah ni kan??

    hehehe, rezeki lebih.. nak jugak merasa domain sendiri..tapi tak tahu lah kekal lama atau x..duit bukan selalu ada.. =)

    insyaAllah..
    3Hb Nov ni dah start exam…
    doakan kejayaan ku..

  4. husainibrahim: Komenmu tersangkut di akismet. Hehe. Yang dimaksudkan di sini ialah menulis di blog, tetapi tidak ingin orang lain membacanya. Bukankah elok saja tulis di dalam diari kalau begitu?

  5. Pingback: Kalau aku mengomel… | Exam mode

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s